Dit doen wij

Dit doen wij

Payroll-Online biedt jou als ondernemer de mogelijkheid jouw personeel op elk gewenst moment bij ons onder te brengen. Jouw medewerkers komen bij ons in dienst, maar werken exclusief voor jou.

Wat is payroll?

Van payroll is sprake als jij een medewerker die je zelf hebt gevonden en geselecteerd of een medewerker die al bij jou in dienst is, via ons inhuurt. De medewerker komt bij ons in dienst, maar werkt exclusief voor jou en wordt door jou aangestuurd. 

Wij zorgen dat de medewerker het juiste salaris ontvangt en dat alle juridische zaken kloppen. Denk hierbij aan het arbeidscontract, de hoogte van het loon, overuren, vakantiedagen en pensioen. Wij verrichten de volledig loonadministratie, zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken. Dit scheelt jou veel tijd en kosten. Met payroll kun jij je volledig richten op de dagelijkse business. 

Met Payroll-Online heb je o.a.:

  • Geen administratieve rompslomp
  • Juridisch kloppende contracten
  • Kloppende salarisadministratie
  • Geen ziekterisico

Hoe werkt Payroll-Online?

Personeel inhuren via Payroll-Online gaat heel gemakkelijk. We voeren eerst een kennismakingsgesprek met elkaar. Dit kan telefonisch, digitaal of bij jou of bij ons op kantoor. Wij brengen vervolgens een scherpe offerte op maat uit. Daarna kunnen we meteen aan de slag. Wij schrijven jouw (toekomstige) medewerkers in en vanaf nu gaat alles volledig online. Met Payroll-Online heb je alles gemakkelijk en snel geregeld voor jou en jouw personeel. Zie ons als jouw nieuwe collega. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. 

Supersnel

  • Kennismakingsgesprek
  • Offerte
  • Inschrijven personeel
  • Payrollen maar!

Wil je ook gemakkelijk en goedkoop personeel?

Neem dan contact met ons op! Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan hieronder jouw telefoonnummer in.

© Copyright Payroll-Online 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen