Voor wie?

Voor wie?

Val jij in één van de volgende categorieën? Dan is Payroll-Online voor jou geschikt!

Voor werkgevers

Het maakt niet uit hoe groot jouw personeelsbestand is; wij payrollen voor grote en kleine werkgevers. Het is ook mogelijk een deel van je personeelsbestand zelf in dienst te houden en de rest bij ons onder te brengen. Maak je (ook) gebruik van de diensten van ZZP’ers? Ook dan kunnen we de administratie en betaling van je overnemen

Met Payroll-Online heb je o.a.:

  • Geen administratieve rompslomp
  • Juridisch kloppende contracten
  • Kloppende salarisadministratie
  • Geen ziekterisico
  • Alles snel en gemakkelijk geregeld
  • Een zeer laag tarief

Voor intermediairs

Houdt jouw onderneming zich bezig met uitzenden en/of detacheren en wens jij de verloning van jouw personeelsbestand uit te besteden? Wij kunnen de volledige backoffice voor je verzorgen en bieden jou dezelfde voordelen.

Voor ZZP’ers

Ben jij zelfstandig ondernemer (ZZP’er) en vind jij factureren aan je opdrachtgevers het minst leuke aan je werk? Met Payroll-Online hoef je alleen je uren door te geven en wij regelen de rest. Wij zorgen dat de factuur op tijd bij jouw opdrachtgever ligt en betalen jouw factuur snel. Zo hoef jij niet achter je geld aan en kan je onbezorgd werken voor jouw opdrachtgevers.

Wil je ook gemakkelijk en goedkoop personeel?

Neem dan contact met ons op! Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan hieronder jouw telefoonnummer in.

© Copyright Payroll-Online 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen